I am using BitRock InstallBuilder Multiplatform Enterprise Version: 8.2.0 (2012-04-26) on Ubuntu 11.04 64-bit with Gnome classic window manager. I am building both linux and linux 64-bit installations. The problem I am having is the desktop shortcut icon is not displaying once installed.

It seems that the image file in the installation directory doesn't work with hand made .desktop shortcuts. However, if I copy that file in the same directory and rename it, then this image will display properly on the desktop.

Anyone know what the problem might be?

asked 11 Jun '12, 21:10

conzar's gravatar image

conzar
1111
accept rate: 0%


Seems that after I restarted, the icon is now showing up. Even after an uninstall and a re-install, the icon shows up. Looks like its not a InstallBuilder problem but something in my window manager.

link

answered 12 Jun '12, 06:45

conzar's gravatar image

conzar
1111
accept rate: 0%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Tags:

×73
×42
×29

Asked: 11 Jun '12, 21:10

Seen: 1,778 times

Last updated: 12 Jun '12, 06:45